Kedves Ügyfelünk!

Az Ökotech-Home Kft. által forgalmazott biológiai szennyvíztisztító kisberendezéssel rendelkező ügyfeleink részére létrehoztuk exkluzív “Karbantartási oldalunkat”.
Ön a termékünk megvásárlásával hozott egy felelőségteljes döntést, hiszen a saját érdekei (függetlenedés az állami közművektől, jelentős költségmegtakarítás, stb.) mellett környezettudatosságának is tanubizonyságát adta.

A célunk, hogy segítsük Önt, megkönnyítsük termékünk használatát és minden esetleges kérdésére, problémájára választ találhasson online, bárhonnan, bármikor elérhető formában.
Az oldalra regisztráló ügyfelünkként minden fontos dokumentációt, leírást, karbantartási segédletet, a felmerült kérdéseire szakszerű válaszainkat, stb. megtalálja majd, ami a hétköznapi használat során igényeként felmerülhet.

Segítséget kap ahhoz is, hogy a lehető legoptimálisabban, legszakszerűbben, az AB Clear biológiai szennyvíztisztító kisberendezése minden előnyét, hasznát maximálisan, hosszú távon kiaknázva, probléma nélkül tudja üzemeltetni a tisztítóját.

Bízunk benne, hogy az oldalra belépve majd mindent megtalál, amire ezzel kapcsolatban szüksége van.
A belépéshez regisztráció szükséges.

A Karbantartás oldal használata INGYENES és semmilyen további kötelezettséggel nem jár, kizárólag a hatékony, gyors, költségmentes kommunikációt, tájékoztatást szolgálja, ami közös érdekünk. Használja ki Ön is!

Ötleteit, észrevételeit ossza meg velünk!

SZERETNÉK REGISZTRÁLNI