Üdvözöljük az AB Clear biológiai szennyvíztisztító berendezésekhez kapcsolódó üzemelési, karbantartási dokumentumok és leírások tárának oldalán!

A dokumentumtár célja, hogy segítsük Önt, megkönnyítsük termékünk használatát és minden esetleges kérdésére, problémájára választ találhasson online, bárhonnan, bármikor elérhető formában.
A dokumentumok, leírások, videók listája még nem teljes körű, folyamatosan bővítjük, továbbá ki is egészítjük majd aktuálisan az ügyfeleink részéről felmerülő igények szerinti újabb tartalmakkal is, tehát érdemes rendszeresen visszalátogatni az oldalra.

Amennyiben viszont az adott kérdése, problémája megoldásához mégis szeretné szakértő kollégánk segítségét is igénybe venni , illetve a konzultációt megelőzően képeket, videókat töltene fel részünkre és inkább úgy kérne segítséget,akkor 2020. június 1-től 30.000 Ft+áfa éves díj megfizetése mellett prémium tagságot vásárolhat, amivel a személyes, telefonos ügyintézés, segítségnyújtás szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Ugyanakkor a beüzemelés dátumától számított 6 hónapig a személyes tanácsadás szolgáltatásunk minden kedves ügyfelünk részére díjmentes.
Amennyiben írásban szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor írjon az ugyfelszolgalat@okotechhome.hu mail címre.


Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!