Next Previous Rólunk mondták

Cégünk, az ÖkoTech-Home Kft. országszerte rendelkezik referenciákkal. Ezzel kapcsolatos településlistánkat és térképünket alább tekintheti meg.

Legnagyobb számban családi házakhoz telepítettünk szennyvíztisztító berendezéseket, de elégedett ügyfeleink közé tartoznak panziók, vendéglők, kisebb üzemek, vadászházak, és egy fogyatékkal élők számára fenntartott otthon, valamint egy Balaton-felvidéki kistelepülés, Óbudavár is. A felkérések némelyike nagy kihívást jelentett számunkra, de az akadályokat leküzdve tökéletesen működő rendszereket tudtunk minden esetben létrehozni. Bárhol az országban vállaljuk egyedi szennyvíztisztítók telepítését, állunk elébe a felkéréseknek és az egyedi igényeknek.

Ha érdeklődik az általunk kínált lehetőségek iránt, vagy szeretne egy működő rendszert megtekinteni az Ön lakóhelyéhez közel, és hallani felhasználóik személyes véleményét, kérjük, hogy keressen fel minket elérhetőségeinken.

Elkészült településszintű projektjeink:

Óbudavár

2011-ben a Balaton-Felvidéki Óbudaváron, minisztériumi mintaprojekt keretében került sor a berendezések telepítésére, beüzemelésére.

Alvállalkozót cégünk kizárólag a 4 db monitoring kút létesítéséhez kapcsolódóan alkalmazott, egyebekben a kivitelezés saját munkatársakkal valósult meg.

Ezt követően 6 éven át nem volt elérhető pályázati lehetőség a települések számára.

További részletek

 


Csikvánd

2017-18 során a Győr-Moson-Sopron megyei Csikvándon 128 db AB.Clear egyedi szennyvíztisztító kisberendezés került telepítésre és beüzemelésre.

A VP jelű szennyvíztisztításra vonatkozó pályázat keretében ez volt Magyarországon az elsőként lezárt, elkészült szennyvíztisztítási projekt.

 

 


Bakonypéterd

2018-ban Bakonypéterd település központi szennyvíztisztító telepét építettük meg.

E beruházás esetében a szennyvíztisztítás a település egy kijelölt pontján, 4 db 50 fős berendezés összekötésével valósul meg.

A létesítmény megtervezését is az ÖkoTech-Home Kft. vállalta.

A telep teljes mértékig elektronikával vezérelt, az irányítása távüzemben történik. A próbaüzemet cégünk folytatta le, azóta a területi közműszolgáltató, a Pannon-Víz Zrt üzemelteti a telepet.

 


Azokban az esetekben, ahol ingatlanonként kerülnek elhelyezésre egyedi szennyvíztisztító kisberendezések, a szükséges ellenőrzéseket és a karbantartások egy részét egy erre a feladatra az önkormányzat által kijelölt helyi szakember végzi el. Így biztosítható, hogy a tisztított víz minősége mindig a követelményeknek megfelelő, és a lakosok is elégedettek a telepített rendszerekkel.

 

VP6-7.2.1.2-16 - Egyedi szennyvízkezelési pályázat

Ebben a pályázatban a két elsőként megvalósult település műszaki átadásán az ÖkoTech-Home Kft. berendezései lettek beépítve!

Velünk nem csak a pályázás, hanem a kivitelezés is gyors határidővel megvalósul!

Nem csak a pályázatot készítjük el, hanem a teljes projektet menedzseljük!

Amennyiben a település nem rendelkezik még TSZP-vel, azt is gyors határidővel elkészítjük.

Várjuk megkeresését: kapcsolat@okotechhome.hu

 

Támogatás összege: maximum 155 millió Ft (ez jelenleg módosul 310 millió Ft-ra)

  • igénybe vehető maximális előleg mértéke a megítélt támogatás 50 %-a
  • támogatás intenzitása: 85% - 95%
  • a projekt keretében megvalósuló fejlesztés minimum 50 lakosegyenérték ellátását kell, hogy szolgálja.
  • az adott fejlesztés lakosegyenértékét tekintve legalább 80%-ban lakóingatlanon kell, hogy megvalósuljon.
  • fenntartási kötelezettség: a projekt pénzügyi befejezésétől számított 5 év.
  • külterületi lakóépület is bevonható

+ Elégedett ügyfél
m3/év Megtisztított szennyvíz
év Szakmai tapasztalat