Nemcsak a környezetünk védelme, hanem a tisztességes üzletpolitika is cégünk értékei közé tartozik. Épp ezért kérjük, szánjon rá egy percet, és olvassa végig az alábbi fontos közleményünket!


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az utóbbi években egyes forgalmazók egyre gyakrabban hangoztatják, illetve jelenítik meg azt a valótlan állítást, hogy az általunk szabadalmaztatott fejlesztés nem előny, hanem inkább hátrány a felhasználóknak.
Ez összezavarhatja a vásárlókat, hiszen az eredeti, szabadalmaztatott iszapzsákos technológia elvén működő A.B.Clear biológiai szennyvíztisztító berendezés kizárólag nálunk érhető el! A használata pedig nem nyűg, hanem éppen ellenkezőleg, a gondtalanság és a költséghatékonyság eredményes fúziója.

Számos gyártó cég Európában kísérletezett azzal, hogyan tudja megoldani ilyen kis, családi házas léptékben, hogy a folyamatosan keletkező iszap a berendezésből egyenletesen elvételre kerüljön, ahogyan a nagy városi szennyvíztisztító telepeken is. A legjobb megoldás is odáig jutott, hogy ezt egy további szivattyú beiktatásával tudták megoldani, így a megoldás nem volt sikeres.

Cégünk több évnyi üzemeltetési tapasztalat után kezdett a fejlesztésbe, hogyan tudja a felhasználók dolgát megkönnyíteni, és pár év alatt megszületett az A.B.Clear szennyvíztisztító berendezés ügyfeleink megelégedésére, mely szabadalomvédett technológia. Ebben a berendezésben további szivattyú nélkül kerül a stabilizált iszap folyamatosan elvételre, és ezáltal a működése még hatékonyabb és stabilabb, a hasonló elven működő berendezésekhez képest.

A megoldás a piacon nagyon sikeres, közel háromezer berendezés működik ilyen technológiával Magyarországon.

A fejlesztésnél cégünk szempontja a felhasználók életének könnyebbé tétele volt, az motivált minket, hogy segíthessünk.

Az iszapzsákos technológia elvén működő A.B.Clear biológiai szennyvíztisztító berendezés a visszajelzések szerint kényelmesebb megoldást kínál a többi, piacon elérhető szennyvíztisztítókhoz képest, ugyanis mindössze pár perc időráfordítást igényel negyedévente, és a fennakadásmentes működtetéséhez, a minimális használati követelmények betartása mellett, nincs szükség szippantásra.

Az általunk tervezett és szabadalmaztatott A.B.Clear biológiai szennyvíztisztító kizárólag nálunk érhető el! A konkurens cégek által kínált termékek nem garantálják az eredeti iszapzsákos biológiai szennyvíztisztító előnyeit és minőségét, azaz a piacon elérhető szennyvíztisztító berendezések vásárlását követően el kell viselni a szippantás és egyéb plusz teendők kellemetlenségeit és költségeit.

Ha a leírtakkal kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen minket a +36 33 200 211-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolat@okotechhome.hu email címre!