Örömmel jelentjük be, hogy vállalkozásunk, az ÖkoTech-Home, ismét részt vett a szakma leginkább specifikus konferenciáján, a III. decentralizált szennyvíztisztítás konferencián. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy bemutathattuk szakértelmünket és naprakész tudásunkat a legújabb technológiákról.

A rendezvényre a Bajai és a Műszaki Egyetem tudományos munkatársai, az államigazgatás vezetői, víziközmű szolgáltatók és független tanácsadók is meghívást kaptak. Előadásaikban részletesen bemutatták a decentralizált szennyvíztisztítás jelenlegi állapotát és jövőbeli irányait.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy két előadás is a Magyarországon üzemelő berendezések vizsgálati eredményeire fókuszált. Az A.B. Clear berendezéseinket vizsgálták, és az előadók mindkét előadásban hangsúlyozták, hogy megfelelő üzemeltetés mellett minden vizsgált paraméter tekintetében teljesítik mind a “gyártó által deklarált”, mind a jogszabályi határértékeket.

A konferencián számos információ hangzott el a várható jogszabályi módosításokról, és az egyre inkább terjedő egyedi szennyvíztisztítás területén megvalósuló tényleges irányokról és célokról. Ezek az információk elengedhetetlenek számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük és optimalizáljuk termékeinket a legújabb előírásoknak megfelelően.

Maradj velünk, hogy mindig naprakész lehess a környezetvédelem és az egyedi szennyvíztisztítás területén!