Nosztalgikus hangulatban vagyunk… a napokban volt egy éve, hogy kiállítóként mi is részt vehettünk Európa legnagyobb hagyományokkal rendelkező és széleskörű vízipari kiállításán az IFAT-on. Látogatóként már sokszor jelen voltunk az eseményen, de kiállítóként először tavaly éltünk a lehetőséggel. Ez egy óriási elismerés a számunkra, hiszen ennek is köszönhetően a szakma legnagyobbjai között tartanak minket is számon.

A kiállítást kétévente rendezik meg Münchenben. Számtalan kiállító szennyvíztisztító gépek és berendezések, újfajta innovációs technológiák kerültek bemutatásra. Minden kiállító a környezetvédelem és a környezettudatos gazdálkodást tekinti az egyik legfontosabb szempontnak és ebből kiindulva kezdik meg a fejlesztéseiket.

A kiállítók közül külön hangsúlyt fordítottak a hulladékfeldolgozási és az újrahasznosítási lehetőségekre.

Fontosnak tartottuk a részvételt, mert a magyarországi piacot követően az európai piacok felé is szeretnénk terjeszkedni. Volt értékesítésünk eddig is külföldre, de szeretnénk ezeket rendszeressé tenni, megfelelő külföldi partnerek megtalálásával.

Kiállítóként egy innovációt mutattunk be, mégpedig a szennyvíztisztító kisberendezéseinket, melyek számtalan külföldi partnerünk érdeklődését felkeltették.Bemutattuk az iszapelvételi funkcióval rendelkező kistisztítókat, és a konténerbe épített nagyobb tisztítóberendezéseket is.

Cégünk számára fontos, hogy folyamatosan tanuljunk és nyomon kövessük az aktuális trendeket a piacon, szem előtt tartva az üzleti növekedést. A kiállításnak köszönhetően új stratégiai partnerekkel, beszállítókkal, és nem utolsósorban érdeklődőkkel kerültünk kapcsolatba.

Várjuk, hogy jövő évet, hogy kiállítóként ismét jelen legyünk a legújabb fejlesztéseinkkel!