Az Ökotech-Home Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, amely bizonyítja, hogy a cégünk pénzügyileg is Magyarország kiemelkedően legstabilabb cégei közé tartozik! Ez is azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Örömünkre szolgál a külső szakértő által hivatalos tanúsítvánnyal is megerősítést nyert tény, hogy a legjobbak között szerepelhetünk, hiszen kiemelkedő figyelmet fordítunk többek között arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsonyan maradjon, mindezzel is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják és pl. a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.
Így került kiválasztásra cégünk, az Ökotech-Home Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Bisnode Ökotech_2021