Biológiai szennyvíztisztító berendezések gyártása, telepítése.

Termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, helyszíni engedélyeztetésük egyszerű.
Magyar termék – a termékek gyártása esztergomi telephelyünkön történik.

Cégünk 2004 óta foglalkozik  biológiai szennyvíztisztító berendezésekkel és azok kiegészítőivel. Úttörő szerepet vállaltunk a kistisztítók magyarországi megismertetésében, elterjesztésében.

A szennyvíztisztító berendezések telepítését, üzembe helyezését is minden esetben elvégeztük, így ezen a területen jelentős tapasztalatot halmoztunk fel az évek során. Több éves gyakorlati tapasztalat után kezdtük meg saját fejlesztésű biológiai szennyvíztisztító termékcsalád megalkotását.

A letelepített szennyvíztisztító berendezések működési és karbantartási tapasztalatait felhasználva olyan berendezést fejlesztettünk, mely magas tisztítási hatásfok mellett minimális karbantartási igénnyel üzemel. Törekedtünk arra, hogy a meghibásodási lehetőség minimális legyen, a szennyvíztisztító berendezés kopó alkatrészeket nem tartalmaz. Termékünk emellett rendelkezik CE megfelelőségi tanusítvánnyal is. Gyártása esztergomi üzemünkben folyik.

Fontos számunkra, hogy az egyedi biológiai szennyvíztisztító berendezés használata következtében tudatosabban választjuk meg a háztartási tisztító és egyéb vegyszereket. Azon felhasználóink is, akik korábban nem a környezetbarát tisztítószereket részesítették előnyben, áttérnek a környezetbarát, lebomló tisztítószerek használatára. Ezáltal egyszerre segítjük elő az energiatakarékosság és a környezetvédelem ügyét.

Biológiai szennyvíztisztító berendezéseink igen kedvező ár/érték arányt képviselnek.

Előre gyártott vagy helyszínen szerelt szennyvíztisztító berendezéseket a háztartási mérettől (2-6 lakosegyenérték*) egészen 5000 lakosegyenértékig* forgalmazunk és telepítünk. Kiegészítő tevékenységként pedig esővízgyűjtő tartályokat gyártunk, és esővízgyűjtő rendszereket forgalmazunk.

Azokban a konkrét esetekben is szívesen segítünk tanácsadással, ahol a helyi hatóságok a gazdaságossági és környezetvédelmi szempontok ellenére is a közcsatornának adnak prioritást.

KÉTMILLIÓS NKFIA-TÁMOGATÁSSAL EURÓPAI SZABADALOM - BIOLÓGIAI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS ÉS TISZTÍTÁSI ELJÁRÁS VÁLIK VÉDETTÉ

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFIA) támogatásával kerül európai szabadalmi oltalom megszerzésre. A „Megnövelt hatásfokú biológiai szennyvíztisztító kisberendezés” című szabadalmi igény Európai Szabadalmi Hivatalnál (EPO) folytatott eljárásának megindításához az NKFIA 1.199.984,- Ft-os támogatást nyújtott. Kedvezményezett: Krasznói Anna

A magyar Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH) már korábban bejelentett technológiával kapcsolatban az esztergomi ÖkoTech-Home Kft. tulajdonosai tervezték, hogy szabadalmi igényükkel eljárást indítanak az Európai Szabadalmi Hivatalnál (EPO) is. A tervek megvalósítására 2013-ban pályázatot nyújtott be Krasznói Anna az Iparjog-12 című kiírásra. A sikeres pályázatot követően kétmillió forintos támogatásról írták alá a támogatási szerződést.

A támogatott által megbízott szabadalmi ügyvivő az EPO előtt megindította a bejelentési, a kutatási (más szabadalmakkal történő összevetés), a vizsgálati (a technológia újdonságának vizsgálata) és a célországokat megjelölő (azon országok, amelyekben az oltalom alá helyezést kérik) eljárásokat.

Az NKFIA által támogatott eljárással az esztergomi vállalkozó olyan szabadalmi oltalom birtokába kerül, amelynek alapján a gyártható berendezések elkészítésével az ÖkoTech- Home Kft. jelentős előrelépést tehet mind a gyártás, mind a foglalkoztatás, mind a forgalom terén. Ezért kezdték meg a tisztítóberendezés fejlesztését, és helyezték védelem alá a berendezések technológiai alapjait.

A cég által gyártásra, majd telepítésre kerülő berendezések csökkentik a környezetet érő szennyvíz-terhelést, javítják a megrendelők lakókörnyezetének minőségét. Az üzemeltetés munkaigénye csökken, a keletkező hulladék-anyagok újrahasznosítása, lerakása egyszerűbbé válik.
Krasznói Anna az európaihoz hasonlóan az NKFIA által támogatott szabadalmi eljárást folytat Oroszországban és Délkelet-Ázsiában is. Ezen oltalmak birtokában szeretnék felfuttatni a berendezések gyártását, exportját ezeken a piacokon is.

DÍJAK

Örömmel tájékoztatjuk, hogy termékünk, az A.B.Clear biológiai szennyvíztisztító berendezés épületgépészeti kategóriában CONSTRUMA NAGYDÍJAT KAPOTT!

Cégadatok

Az ÖkoTech-Home Kft. alapítása: 1996.
Székhelye: 2500 Esztergom, Csendesvölgy utca 27.

Adószám: 12268687-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-008852

Kapcsolat

Bankszámlaszámok:

CIB Bank:
Forint számla: 10700268-70877618-51100005
IBAN: HU80107002687087761851100005

Euró számla:
10700268-70877618-50000005
IBAN: HU38107002687087761850000005

MKB Ft számla: 10300002-10460403-49020018

+ Elégedett ügyfél
m3/év Megtisztított szennyvíz
év Szakmai tapasztalat