A szennyvíztisztító használatával egyszeri beruházást követően függetlenek maradhatnak a folyamatosan növekvő csatornaszolgáltatási költségektől, sőt, részben a közüzemi víz díjának növekedésétől is.

Ezen túl a víz újrahasznosításával jelentősen csökkentik a felesleges pazarlást, egyben a környezeti terhelést is.

Tehát azoknak, akik csökkenteni szeretnék rezsiköltségeiket, egyben környezettudatosan élnek és hosszú távra terveznek, feltétlenül és jó szívvel ajánljuk biológiai szennyvíztisztító berendezéseinket!

Sok más mellett EZÉRT ÉRDEMES SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSEINKET választania:

berendezéseinkben saját fejlesztésű iszapzsákos technológiát alkalmazunk, így nincs szükség egyáltalán szippantásra;
termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, helyszíni engedélyeztetésük egyszerű,
magyar termék – a termékek gyártása esztergomi telephelyünkön történik.

Az előnyök hosszú sora

A biológiai szennyvíztisztító nyújtotta előnyök igen könnyen kihasználhatóak. Az általunk gyártott A.B.Clear háztatási méretű biológiai szennyvíztisztítók rendelkeznek a következő tulajdonságokkal:

A berendezés a közműves szennyvíztisztítással egyenértékű környezetvédelmi megoldást biztosít.
Egyszerű a beszerelése és működtetése. A beszerelés csak néhány órát igényel, a működtetést pedig bárki elsajátíthatja.
Alacsony a beruházási és fenntartási költsége, a szennyvíztisztító legyártása és üzembe helyezése nem haladja meg egy központi csatornavezetékre való csatlakozás átlagos költségeit.
A szennyvíz lebontása során minimális szárazanyag – stabilizált iszap – keletkezik, pl. négy fő esetén mintegy évi 0,5 m3.
A szennyvíztisztító működtetése csendes, így épületen belülre is szerelhető, külön hangszigetelésre nincsen szükség.
Amellett, hogy a telepítés a polipropilén műanyag alapanyagnak köszönhetően egyszerű, a biológiai szennyvíztisztító berendezés a környezeti hatásokkal szemben rendkívül ellenálló és élettartama igen hosszú.
Kevés a lehetőség a meghibásodásra.
A biológiai szennyvíztisztító berendezés nem tartalmaz a környezetre káros anyagot, továbbá adalék anyagok felhasználása nélkül üzemel.
Alacsony üzemeltetési költségek – a szennyvíztisztító háztartási változatának energiafogyasztása mintegy havi 14-16 kWh.
A biológiailag tisztított víz gyökérzónás öntözésre, vagy egyéb célra újra felhasználható, továbbá nincsen csatornadíj, így a beruházás egy-két év alatt megtérül.
Minimális karbantartás igény.

Cégünk 2004 óta foglalkozik biológiai szennyvíztisztító berendezésekkel és azok kiegészítőivel. Úttörő szerepet vállaltunk a kistisztítók magyarországi megismertetésében, elterjesztésében.
A szennyvíztisztító berendezések telepítését, üzembe helyezését is minden esetben elvégeztük, így ezen a területen jelentős tapasztalatot halmoztunk fel az évek során. Több éves gyakorlati tapasztalat után kezdtük meg saját fejlesztésű biológiai szennyvíztisztító termékcsalád megalkotását.

A letelepített szennyvíztisztító berendezések működési és karbantartási tapasztalatait felhasználva olyan berendezést fejlesztettünk, mely magas tisztítási hatásfok mellett minimális karbantartási igénnyel üzemel. Törekedtünk arra, hogy a meghibásodási lehetőség minimális legyen, a szennyvíztisztító berendezés kopó alkatrészeket nem tartalmaz. Termékünk rendelkezik CE megfelelőségi tanusítvánnyal is. Gyártása esztergomi üzemünkben folyik.

Fontos számunkra, hogy az egyedi biológiai szennyvíztisztító berendezés használata következtében tudatosabban választjuk meg a háztartási tisztító és egyéb vegyszereket. Azon felhasználóink is, akik korábban nem a környezetbarát tisztítószereket részesítették előnyben, áttérnek a környezetbarát, lebomló tisztítószerek használatára. Ezáltal egyszerre segítjük elő az energiatakarékosság és a környezetvédelem ügyét.

Biológiai szennyvíztisztító berendezéseink igen kedvező ár/érték arányt képviselnek.
Előre gyártott vagy helyszínen szerelt biológiai szennyvíztisztító berendezéseket a háztartási mérettől (2-6 lakosegyenérték*) egészen 5000 lakosegyenértékig* forgalmazunk és telepítünk.

Azokban a konkrét esetekben is szívesen segítünk tanácsadással, ahol a helyi hatóságok a gazdaságossági és környezetvédelmi szempontok ellenére is a közcsatornának adnak prioritást.