A biológiai szennyvíztisztító-, és egyéb rendszerek telepítése előtt érdemes munkatársunk helyszíni felmérését kérni, mely során a helyszínen tisztázhatók az igények, lehetőségek, a szükséges kiegészítők, valamint a körülmények, technikai megoldások és árak.

A helyszíni felmérés nagyban megkönnyíti a leendő munkákat, valamint Ön is pontosabb tájékoztatást kaphat a szükséges rendszerről.

A helyszíni felmérés alkalmával feltétlenül tisztázódnia kell a befolyási mélységnek. Ez a szennyvíztisztító tervezett helyén lévő végleges (tehát a leendő tereprendezés, talajrátöltés, stb. utáni) talajszint és a berendezés jövőbeni befolyócsövének alja közötti távolságot jelenti.

Amennyiben lehetséges, kérem, tegyék lehetővé, hogy kollégánk a helyszínen lemérhesse ezt az adatot, vagy ha erre nincsen lehetőség, akkor e-mailen legyenek szívesek elküldeni a pontos távolságot centiméterben megadva, valamint ha már létező szennyvízcsőre kell rákötni, annak vastagságát és anyagát is! A megrendelt berendezés gyártását csak ezen adat ismeretében tudjuk megkezdeni. Egy esetleges mérési hiba, vagy hiányzó adat a telepítés és a használat során problémákat okozhat.

img_divider

Mi kerül felmérésre?

A felmérés során a helyszínen kollégánk felméri többek között a talajviszonyokat is, tehát

  milyen mélyen található a szennyvíz kifolyás,
  terepszinteket,
  milyen távolságra és hova érdemes telepíteni a berendezést,
  elszivárogtatás hova és milyen módon történjen,
  épület vagy épületek elhelyezkedése az ingatlanon,
  felhasználók száma,
  felhasználás célja (lakóház, társasház, nyaraló, vendéglő, üzem, vadászház stb.)

Ennek megfelelően kérjük, hogy a helyszíneléskor biztosítsák az ehhez szükséges körülményeket, tudakolják meg a talaj minőségét és a talajvíz-helyzetet a környéken!

Igényeljen helyszíni felmérést: